Over mij

Hoi, ik ben Relin en de laatste jaren heb ik het fenomeen rondreizen ontdekt.
Ooit begonnen met een standaard groepsrondreis uit de reisgids, had ik al snel bedacht dat ik dat eigenlijk ook best zelf kon regelen. Ja, regelen. Ik weet dat er veel mensen zijn die ervan houden om op de bonnefooi te gaan. Ze hebben een retour ticket gekocht naar het land van bestemming en zien dan wel wat er op hun af komt. Dat kan ik dus niet.
Ik boek de tickets, de auto, de eventuele overige benodigde vervoersmiddelen en de accommodaties vooraf, zodat ik op locatie zoveel mogelijk kan zien en doen.

En surprise, surprise, ook ik heb een top tijd op vakantie.

Heb ik dan nog wensen? Staat er nog wat op de bucket list? Nou zeker.
De bucket list is qua bestemmingen nog aanzienlijk. Zo wil ik heel graag nog naar Nieuw Zeeland (gaat gebeuren!), Argentinië, Chili, eilandhoppen in de Caribbean, Kroatië, de westkust van Amerika, Hawaii, maar ook van Italië en Zwitserland wil ik nog wel meer zien.

Nu even kort over het blog. Wat ga je hier vinden? Vooral veel reis ervaringen met hier en daar tips en foto’s. Ik hoop dat je er wat aan gaat hebben bij het plannen van je reis. En mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, reageer dan even via het contactformulier of laat een berichtje achter bij de blogberichten, dan kan ik je misschien weer een stapje verder op weg helpen bij het plannen van je droomreis.

Samenwerken
Wil je samenwerken met mij om een merk, product, hotel of een bestemming onder de aandacht te brengen bij mijn lezers? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via het contactformulier of via timetotraveltoo@gmail.com. Samen kunnen wij bekijken wat het beste bij jullie past.